Domů > Odborné články > Základní vzdělávání > Opatření ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se mění Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání
Odborný článek

Opatření ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se mění Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání

28. 6. 2007 Základní vzdělávání
Autor
MŠMT

Anotace

Dokument MŠMT čj. 15523/2007-22 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy zveřejňuje upravený rámcový učební plán Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání (RVP ZV).

Dokument MŠMT čj. 15523/2007-22

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy zveřejňuje upravený rámcový učební plán Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání (RVP ZV).

Úpravy umožní především alternativním pedagogickým směrům profilaci školy podle svého zaměření.

Úpravy učebního plánu RVP ZV ale mohou využít všechny školy, pokud potřebují pro realizaci svých záměrů vyšší počet disponibilních hodin.

Základní školy, které připravily své školní vzdělávací programy podle dosavadního rámcového učebního plánu RVP ZV, nemusí své učební plány měnit, neboť budou plně kompatibilní se zveřejněnou úpravou.

Úprava RVP ZV je vydávána formou Opatření ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se mění Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. V příloze č. 1 Opatření jsou uvedeny jednotlivé změny a v Příloze č. 2 je uvedeno úplné znění RVP ZV se všemi zapracovanými úpravami (především Rámcový učební plán s poznámkami a úpravy kapitoly 5.9 Člověk a svět práce).



Převzato z www.msmt.cz


Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
pdf
112.3 kB
PDF
RVPZV Opatření 2007

Licence

Všechny články jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-ND.

Autor
MŠMT

Hodnocení od uživatelů

Článek nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Článek není zařazen do žádného seriálu.